Belátás elleni ablakfólia

A  belátás elleni ablakfólia nem neked való, ha a lentebb felsorolt problémák nem zavarnának…!

1. Exhibicionista vagy! Ha már lecsúsztál valamelyik valóságshow jelentkezési határidejéről, akkor már had tedd ablaküvegen keresztül közkincsé, akár egy tükrös fólia alkalmazása nélkül napi életed minden rezdülését!

2. Naturista vagy nudista szemlélettel! Szereted megmutatni, amid van akár zuhanyzás közben is, így nem kell neked betekintés védelem!

3. Nem probléma, ha a szomszédod belelát a tányérodba a konyhádba! Nála sincs belátás védelmi fólia, te is meg lesed mindig, mi készül vacsorára!

Betekintés elleni ablakfólia, homokfúvott fólia, belátás védelem

4. Irodádban szereted megosztani, az éppen aktuális munkádat, így nics is szükség betekintés gátlásra! Elég nagy a piac, elfértek rajta ketten is ugyanazzal az ötlettel…!

5. Nem szeretnéd, ha 24 órán belül bárki megzavarna segítő szándékkal, orvosolni az üvegfelületeid intimitásra ártalmas belátás elleni ablakfólia hatását!

6. Inkább az olcsóságra fekteted a nagyobb hangsúlyt, mint a minőségre!

7. Téged hidegen hagy a homokfúvott ablakfólia gyors és szakszerű telepítése…van időd, és úgyis elég monoton az életed! Hát feldobod kis izgalommal…!

Minden egyéb esetben várjuk megtisztelő árajánlat kérő vagy csak érdeklődő megkeresésedet, megígérve fentebb felsorolt lehetséges problémák kiküszöbölését és megelőzését!

További Szép Napot Neked!

Természetes fény megtartása belátás elleni ablakfóliával.

Belátás elleni ablakfóliák paraméterei

Fólia típusFényáteresztésNapenergia visszatartásUV szűrésSzín
M2--99%Matt fehér
MS2--99%Matt ezüst
SI1518%80%99%Ezüst tükrös
SI3532%65%99%Ezüst tükrös
WHT--99%Fehér
WMARBLE--99%Márványozott

Dekorációs fóliák, részleges belátás védelem

Fólia típusMintázatSzínUV szűrés
FST 45/10Csíkozott, 45mm vastagFehér99%
FST30/3Csíkozott, 30mm vastagFehér99%
FST13/6Csíkozott, 13mm vastagFehér99%
WSQ 35/7Kockás, 35mmFehér99%
MAZEKockázott hatásúFehér99%
BLKEgyneműFekete99%

Telepített árak: 7500,-Ft+Áfa/m2 – től

Ezeket biztosan szeretnéd megkérdezni  …

Az egynemű homokfúvott belátás elleni fólián nem látnak be sem este, sem nappal. Úgy képzeld el mint pl: egy orvosi rendelőben, vagy egy banki térelválasztó üvegfalat ahol egy homályos mozgó foltot látsz csak.

Kilátni kizárólag azokon a dekorációs, részleges belátás védelmi fóliákon lehet amik nem egyneműek, hanem valamilyen mintázattal vannak ellátva pl: csíkos vagy kockás.

Természetesen vannak olyan ablakfóliáink amelyek csak részben gátolják az átláthatóságot. Ezek a mintás dekorációs fóliák, melyek többféle mintázattal kaphatóak és nagyobb teret engedélyeznek a szemnek.

Nem lesz sötét, már a fehér színéből adódóan sem. A matt fehér belátás elleni ablakfóliánk is jó választás akár egy fürdőszoba ablakra, ami a nappali fényt is tökéletesen átengedi.

A jó hír, hogy kollégáink telepítés előtt makulátlan üvegtisztítást hajtanak végre a tökéletes telepítés érdekében, ezen felül a fólia kiszáradási ideje 30 nap, amíg nem lehet a fóliázott felületet takarítani. Ezek után puha törlővel és a hagyományos ablaktisztító szerekkel lehet takarítani.

Tilos! Újságpapír, dörzs hatású törlők, ecet használata a felületen.

Megjegyzés: A divatos bolti ablaktisztítószerek helyett maximális eredményt érhetsz el a jól bevált mosogatószereddel melyet hígítva használj.  Az eredmény nem marad el!

Kérj árajánlatot vagy írd meg érdeklődő kérdésedet email-ben vagy telefonon! Mi 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot, és költségmentes tanácsadás keretében segítünk megtervezni az ideális üveg fóliát otthonodba. Kollégáink a tőlünk megszokott professzionális színvonalon rövid határidővel, szennyeződés és buborék mentesen telepítik fény, hő védő, betekintés elleni vagy biztonsági fóliánkat.

Ablakfóliaguru: +3670/3630833